Ексклюзиви
четвер, 26 листопада 2020 16:36

Йованович може повернутися в Україну. Російським агентам буде непереливки - нардеп

Йованович може повернутися в Україну. Російським агентам буде непереливки - нардеп
Марі Йованович працювала послом США в Україні з 2016-го по 19-й рік. Фото: "Радіо Свобода"

Послом США в Україні може повернутися Марі Йованович. Американці підтримуватимуть подальшу боротьбу українців з корупцією. Про це сказав нардеп від "Слуги народу" Єгор Чернєв.

"На Парламентській асамблеї НАТО був обраний новий президент - конгресмен зі США Джеррі Конноллі, демократ із команди Байдена. Крім того, Байден обіцяє відновити тісніші відносини з партнерами по НАТО і посилити вплив Вашингтона у Східній Європі", - сказав нардеп Цензор.НЕТ

У своїй заяві переможець президентських виборів у США Джозеф Байден написав, що його позиція щодо України залишається незмінною, розповів нардеп.

"А саме: в нашій країні має тривати боротьба з корупцією; Україні повинна бути надана допомога, зокрема, і летальна зброя; необхідно продовжити санкції проти Російської Федерації, доки вона не поверне захоплені території.

І в рамках цих завдань, відповідно до моїх джерел, Байден наполягатиме на відновленні і посиленні антикорупційної інфраструктури в Україні.

Швидше за все, посол, якого вже затвердили, буде замінений, і в Київ може повернутися Марі Йованович, яка і займеться підтримкою неурядових організацій, боротьбою з корупцією і забезпеченням політичної стабільності в Україні. Російських агентів впливу нейтралізуватимуть посиленням санкцій, заморожуванням рахунків і кримінальними справами", - розповів Чернєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський готується до візиту в США. В ОП кажуть про оптимізм щодо Байдена

Джозеф Байден має поновити розслідування корупційних справ українських олігархів. Політик підтримав боротьбу з російською агресією та внутрішньою корупцією та став американським другом України, написало видання The Washington Post.

Зараз ви читаєте новину «Йованович може повернутися в Україну. Російським агентам буде непереливки - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути