понеділок, 19 грудня 2022 05:30

Іран знову бреше про співпрацю з Росією: що заявили в Тегерані

Іран знову бреше про співпрацю з Росією: що заявили в Тегерані
В Ірані продовжують безсоромно брехати про свою співпрацю з РФ. Фото: trend.az

В Ірані продовжують брехати щодо співпраці з Росією. Цього разу в Тегерані вирішили повторити старі меседжі - мовляв, співпраця з РФ у різних областях, у тому числі в оборонній сфері, нібито не спрямована проти якоїсь третьої країни.

Також в Іран заявили, що оборонне співробітництво з РФ розширюється в рамках спільних інтересах, заявив представник МЗС Ірану Насер Канані, повідомляє ізраїльське видання Times of Israel.

На думку Канані, заяви США з приводу загроз, які така співпраця двох тоталітарних держав несе для всіх країн Близького Сходу - це нібито "американська пропаганда".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іран збагачує уран рекордними темпами

"Співпраця між Іраном та Росією в різних областях, включаючи оборону, розширюється в рамках спільних інтересів і не спрямована проти будь-якої третьої країни... Іран незалежний у своїй зовнішній політиці та не питає ні в кого дозволу" - заявив він.

Російська Федерація відновила удари по Україні іранськими дронами-камікадзе Shahed завдяки новій партії, отриманій від іранського тоталітарного режиму аятолл. Тепер ворог використовує їх більш дбайливо.

12 грудня до пов'язаного з Іраном санкційного списку Рада ЄС внесла чотири фізичні та чотири юридичні особи з Ірану. Вони пов'язані з постачанням в Росію дронів-камікадзе.

Тим часом в Ірані продовжують брехати, заявляючи, що співпраця Тегерана і терористичного режиму у РФ ґрунтується на "спільних інтересах" і нібито не спрямована проти третіх країн. Тегеран також нібито не відправляв озброєння "жодної зі сторін".

Зараз ви читаєте новину «Іран знову бреше про співпрацю з Росією: що заявили в Тегерані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути