понеділок, 28 грудня 2009 12:32

Інтерв"ю з Ющенком нагадало Daily Telegraph доповіді комуністичної епохи

Інтерв"ю з Ющенком нагадало Daily Telegraph доповіді комуністичної епохи
Новим президентом України навряд чи буде Віктор Ющенко. Про це пише Daily Telegraph в статті "Кислий смак помаранчевої революції".

Якщо п"ять років тому Ющенко втілював надії "помаранчевої революції", то тепер він символізує побляклу славу, оскільки не забезпечив членства ні в Європейському Союзі, ні в НАТО, відзначає видання.

"Те, що трапилося, знаменує кислий кінець того, що п"ять років тому починалося як політична різдвяна казка, коли Ющенко і його гламурна союзник-блондинка Юлія Тимошенко утворили свого роду тандем "Красуня і чудовисько" проти підтримуваного Москвою Віктора Януковича. Минулого тижня тільки незвично холодна погода, що укрила площу товстим шаром снігу, нагадувала про ті дні ейфорії.

"Багато українців ставлять під сумнів, що Тимошенко і Ющенко дійсно заслуговують своїх помаранчевих німбів. Тимошенко, не дивлячись на красиве обличчя, сприймається як сварлива кон"юнктурниця, тоді як Ющенко, хоч і вважається компетентним і чесним, справляє враження злегка повільного. Безумовно, інтерв"ю з ним - це не зустріч з східноєвропейським Тоні Блером - він налаштований на монолог, а не на фрази, і неохоче визнає помилки", - йде мова в статті.

Автори статті прокоментували інтерв"ю українського президента The Sunday Telegraph минулого тижня.

"На питання, чому його популярність так впала, він, по-перше, наполягає, що все ще має намір виграти, а потім зачитує докладну економічну статистику. Коли The Sunday Telegraph після закінчення п"яти хвилин намагається його перервати, він висловлює несхвалення і незворушно продовжує. "Минулого року 23 млн. туристів відвідали Україну. Тоді як для Туреччини цей показник складає 21 мільйон. Один мільйон українців відвідали Європу минулого року, в два рази більше, ніж в 2007-му...". Цей список продовжується і продовжується і нагадує - принаймні, для вуха західної людини - доповіді комуністичної епохи про виробництво тракторів за рік", - пише видання.

За матеріалами: Фокус.

Зараз ви читаєте новину «Інтерв"ю з Ющенком нагадало Daily Telegraph доповіді комуністичної епохи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути