понеділок, 17 жовтня 2011 10:26

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Хвиля популярності Юлі вже минула - ВО "Свобода"

Хвиля популярності Юлі вже минула - ВО "Свобода"

Святе місце не буває порожнім - перебування лідера БЮТ Юлії Тимошенко за ґратами відкриває поле для маневру іншим політичним гравцям.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив голова прес-служби ВО "Свобода" Юрій Сиротюк.

"Ми зараз чомусь говоримо так, наче вже немає Блоку Юлії Тимошенко, ніби ця політсила - вже покійник. Юлю посадили і більше там нікого немає... Насправді ж якщо засудження лідера БЮТу спричинить розчленування і самознищення цієї політсили, саме тоді і з'явиться це пусте місце", - наголосив націоналіст.

На його переконання, сьогодні "Батьківщина" має можливість довести всім, що вона є не партією однієї людини, а політсилою, яка має свою ідеологію, мету, програму, яку готова реалізовувати за будь-яких умов.

"Бютівці" повинні проявити свою політичну волю. Якщо вони її справді проявлять, то ніхто в них нікого не відбере, і виборці це відчують. Якщо ж БЮТ таки почне сипатись, то це означає, що це - партія однієї людини, і Юлія Тимошенко тут - один у полі воїн", - вважає Сиротюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок готовий йти в Раду і без Тимошенко

Він додав, що "хвиля популярності Юлі вже минула".

"Більшість тих, хто розчарувався у Тимошенко під час її урядової діяльності, уже не повернеться до неї, оскільки в Україні немає кріпосницького електорату, який намертво закріплений за тим же БЮТом", - резюмував Сиротюк.

Зараз ви читаєте новину «Хвиля популярності Юлі вже минула - ВО "Свобода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути