неділя, 16 грудня 2012 04:45

Хто стане наступними "тушками" у ВР: 9 претендентів

Хто стане наступними "тушками" у ВР: 9 претендентів
ФОТО: 0552.com.ua

Як мінімум ще 9 народних депутатів від об'єднаної опозиції можуть стати "тушками".

Першими "тушками" Верховній Раді VII скликання можуть стати батько і син Олександр і Андрій Табалов, бізнесмени з Кіровоградщини, які пройшли за квотою "Фронту змін". Зокрема, діяльність Олександра Табалова була пов'язана з Ліберальною партією Євгена Щербаня і Партією регіонів, пише у своїй публікації Тиждень.uа.

Вчора стало відомо, що Табалові відмовилися увійти у фракцію "Батківщини". У відповідь об'єднана опозиція вимагає від них скласти депутатські мандати.

Між тим Табалові заявляють, що вони ще не вибрали нової фракції. Табалов-молодший повідомив, що перед виборами вийшов з лав партії "Фронт Змін", яка є учасницею ВО "Батьківщина", і тому виборчу кампанію пройшов як безпартійний.

Також, за даними Тиждень.uа, у групу потенційних тушок можна віднести висуванця від "Фронту змін" Сергія Файермака, голови ради директорів ТОВ "Індустріальний метизний союз".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вас називають "пєтух" - тушку Табалова "тепло" зустріли на окрузі в Кіровограді

За часів губернаторства Василя Цушка в Одеській області Файермак був членом Соціалістичної партії України, пізніше став одним із спонсорів "Фронту змін". Як співвласник "Стальканат", недавно був змушений виїхати за кордон у зв'язку з наїздом правоохоронних органів. За даними Тиждень.uа, у нього гарні відносини з представниками біло-синіх.

Також ряди "тушок" може поповнити Андрій Павелко ("Батьківщина"). ЗМІ часто пишуть про нього як про особу, близькою до голови Дніпропетровської ОДА Олександра Вілкула. Опозиційні політики називали Павелко на виборах міського голови Дніпропетровська в 2010 році технічним кандидатом Партії регіонів.

До потенційним "тушок" ЗМІ відносять і Дениса Дзендзерського ("Батьківщина"), який до недавнього часу був членом "Єдиного центру" міністра надзвичайних справ Віктора Балоги, в опозиційній діяльності не брав участь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дивно, що лише дві "тушки", бо могло бути близько десяти - Фесенко

Також у цей список може увійти Людмила Денисова ("Батьківщина"), яка має дуже тісні відносини з представниками ПР.

Крім того, у групу ризику можна віднести Володимира Шкварилюка ("Батьківщина"). Він досить легко здатний змінити політичну орієнтацію.

У свою чергу, Ігор Скосар ("Батьківщина"), київський бізнесмен, має дружні відносини з багатьма впливовими фігурами Партії регіонів.

А Тетяна Донець ("Батьківщина"), відома як колишня дівчина одного з лідерів київської Партії регіонів банкіра Василя Горбаля. До того ж вона абсолютно індиферентна до політичної боротьби.

Зараз ви читаєте новину «Хто стане наступними "тушками" у ВР: 9 претендентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути