вівторок, 13 вересня 2011 10:06

Яценюк не зацікавлений у вигнанні "тушок" із НУ-НС?

Яценюк не зацікавлений у вигнанні "тушок" із НУ-НС?

Керівництво Верховної Ради, за вказівкою влади, навмисно блокує рішення фракції "Нашої України - Народної Самооборони" про виключення зі свого складу низки депутатів. Таким чином, парламентська більшість тягне час, аби вплинути на "нунсівців".

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат від НУ-НС В'ячеслав Коваль.

Він зазначив, що йому іноді соромно дивитись на голосування своєї фракції.

"Частина голосує "за", частина - "проти", а частина взагалі - ніяк. Тому ми, зокрема, група Народного Руху, поставили питання про те, щоб дати свободу людям, які були з нами, а тепер підписали так звану коаліційну угоду або проголосували за "харківські угоди", - сказав рухівець.

За його словами, справжні "нунсівці" не можуть йти одною дорогою із "тушками", тому фракція НУ-НС і пішла на виключення 12 депутатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жванія та Омельченко вилетіли із НУ-НС. Далі буде...

Разом з тим, Коваль зауважив, що у сесійній залі ВР досі не було відповідних оголошень про це.

"Причини полягають у тому, що парламентська більшість тягне час, аби когось переконати, комусь щось пообіцяти. Крім того, є інша думка, яка має право на життя - не зацікавлений у виключенні депутатів із фракції "Фронт змін", - додав парламентарій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Яценюка вже пішли 4 "нунсівця"

"Чомусь дивно все це. Голова фракції (Микола Мартиненко - ред.) сказав, що він здав протокол засідання фракції із рішенням виключити деяких колег. Тобто рішення фракції є, але воно блокується керівництвом ВР. Голова парламенту має оголосити його, не дивлячись на скарги окремих "вигнанців". Останні можуть звертатись хоч в Лігу соціальних реформ і з'ясовувати ситуацію, але фракційне рішення має виконуватись", - резюмував Коваль.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк не зацікавлений у вигнанні "тушок" із НУ-НС?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути