понеділок, 05 серпня 2019 12:26

Хто очолить ключові комітети Верховної Ради

Хто очолить ключові комітети Верховної Ради
"Слуга народу" визначилась з головами ключових комітетів Верховної Ради. Фото: Zik

"Слуга народу" визначилася з головами ключових комітетів Верховної Ради. Депутатам Зеленського попередньо роздали посади в новому парламенті.

Головою комітету ВР із питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності може стати депутат від "Слуги народу" Денис Монастирський (номер 19 у партійному списку, експерт із реформування судової та правоохоронної систем), повідомляє LB.ua.

Депутат Марія Мезенцева (мажоритарний округ №168, Харківська область), за інформацією LB.ua, претендує на комітет Верховної Ради з питань євроінтеграції.

Владислав Криклій (номер 12 у партійному списку) є кандидатом на посаду глави комітету Ради з питань транспорту.

Ірина Венедиктова (номер 3 у партійному списку) може очолити комітет ВР з питань правової політики та правосуддя.

Комітет із питань нацбезпеки та оборони можуть віддати депутату від "Слуги народу" під номером 39 в партійному списку Олександру Завитневичу, директору Смілянського ливарного заводу на Черкащині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1 тис. грн за голос: підозрюваній у підкупі загрожує до 7 років в'язниці

Президент юридичної компанії Jurimex Данило Гетманцев (номер 20 у списку) повинен очолити комітет із питань бюджету, а колишній генконсул у Стамбулі Богдан Яременко (мажоритарний округ №215) - комітет із питань закордонних справ.

Комітет із питань науки і освіти, як очікується, очолить директор освітніх програм Українського інституту майбутнього Сергій Бабак (номер 11 у списку).

Комітет із питань регламенту та організації роботи Верховної Ради може очолити Сергій Кальченко, адвокат із "Хіллмонт партнерс" і 24-й номер списку "Слуги народу".

Майбутні депутати їдуть до Києва в чотирьох купейних вагонах.

Партія відмовилася афішувати, у скільки обійшовся тренінг у Трускавці. Політсила вирішила створити Офіс навчання та розвитку партії та вже планує на осінь нові програми.

Зараз ви читаєте новину «Хто очолить ключові комітети Верховної Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути