понеділок, 02 грудня 2013 15:28

Спецтема: Євромайдан-2013

"Хто не скаче - той Вітьок", - львівський майдан гріється від холоду
13

Фото: Фото: Вікторія Цимбаліста

До площі біля пам'ятника Тарасу Шевченку у Львові продовжують сходитися люди. Зараз на майдані десь близько 30 тис. мітингувальників. Серед них багато студентів, пенсіонерів і молодих людей, які не вийшли нині на роботу через всезагальний міський страйк.

Біля сцени майдану охоронці збирають побажання від людей. Учасники мітингу пишуть на листках, хто і від якої організації чи установи прийшов підтримати протест проти влади.

Ведуча зі сцени зачитує послання. Також продовжує читати новини.

"Посол України в Стамбулі висловив свою позицію стосовно політики президента Віктора Януковича у ніч на 30 листопада. Засудив його. То йому наказали негайно повертатися в Україну. У нашій державі починають затикати рот вже навіть консулам", - каже зі сцени Софія Федина.

Юрба вигукує "Ганьба", та "Зека на нари". Через кілька хвилин всі скачуть для того, аби зігрітися, під гасло: "Хто не скаче - той Вітьок", "Хто не скаче - той Азіров".

"Нас сьогодні підтримують базари Львова, навчальні заклади вищі та професійні, приватні підприємці, - говорить до людей Федина, запрошуючи приєднуватись до майдану колону студентів від Інституту банківської справи. - Маємо повідомлення, що до нас у Львів на концерт їде Володимир Гришко. Це той, хто не давно говорив, що: "сцена і Партія регіонів - святі", а Україна - це кака", і він би з радістю хотів покинути нашу державу! Підемо на його концерт, але не забудемо прихопити з собою тухлі яйця. Треба виховати у цій людині справжнього патріота!".

До митингувальників також звертаються найближчі кав'ярні міста:

"Дорогий революціонер, заходи до нас, ми зігріємо тебе чашкою кави і чаю - безкоштовно!".

Зараз ви читаєте новину «"Хто не скаче - той Вітьок", - львівський майдан гріється від холоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути