понеділок, 02 грудня 2013 14:44

Анна Сєдокова розповіла, чому не йде на Євромайдан

Автор: фото: svitske.1plus1.ua
 

Анна Сєдокова, яка славиться не тільки своїми музичними досягненнями, а і відвертими знімками у соціальній мережі, у інтерв'ю Катерині Осадчій у передачі "Світське Життя" на каналі 1+1 розповіла, як змінилось її життя останнім часом.

"Листи стали писати: вітаю, я представник олігарха такого-то, навіть з іменами. Мені б хотілось дізнатися, чи можна поспілкуватися з Анною чи можна запросити на вечерю, скільки це буде коштувати? Авжеж я завжди відповідаю: нескільки, купуйте мій альбом на iTunes", - каже Анна Сєдокова.

На питання чи отримує зірка листи з тюрем, вона відповіла, що ні і розповіла, що вважає найстрашнішим гріхом.

"Я не отримувала ці листи, можливо вони до мене не доходили. Вважаю найбільшим гріхом людини, коли вона засуджує когось, яким би не був шлях іншої людини. Я пройшла стільки в житті, що я не маю права сама нікого засуджувати, і якщо мені прийдуть листи з тюрем або звідкись ще, я буду рада, що мене і там люблять", - говорить співачка.

Про особисте життя Анна Сєдокова говорить стримано.

"Є людина, яка навчила мене кохати, я знаю тепер, що у кохані важливо не брати, а давати і у моєму житті багато чого відбувається. Мені іноді здається, що я стільки разів буду заміжньою! Поживемо-побачмо", - каже співачка.

Співачка також розповіла, чому не йде на Евромайдан.

"Я не вірю політикам, я вважаю, що кожний з нас має міняти своє життя, шляхом свого життя впливати на долю інших людей. Я не вірю в політику. Мені здається, всім нам хочеться обійнятися і бути разом і всім цього хочеться, тому всі виходять. Я теж людина миру і я хочу теж, щоб ми були ближче до Європи - це чудово, але я не вірю політикам і я не вірю в політику взагалі", - говорить Анна Сєдокова.

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова розповіла, чому не йде на Євромайдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути