Ексклюзиви
середа, 18 травня 2011 15:02

Хосні Мубарак не буде помилуваний

Хосні Мубарак не буде помилуваний

Влада Єгипту спростувала інформацію про те, що колишній президент країни Хосні Мубарак буде помилуваний.

У заяві Верховної ради збройних сил Єгипту, опублікованому на сторінці в мережі Facebook, повідомляється про те, що інформація про можливе помилування Радою Мубарака або членів його сім'ї є "абсолютно не відповідає дійсності". У повідомленні зазначено, що влада не буде втручатися в судовий процес над Мубараком і членами його сім'ї.

Раніше стало відомо, що Мубарак готується принести свої вибачення єгипетському народу за вчинені під час свого правління злочину. Як відзначали багато ЗМІ, вибачення і відмова від багатомільйонного майна на користь держави могли бути кроком до помилування екс-президента.

Хосні Мубарак і його сини знаходяться під арештом з 13 квітня 2011 року. Колишнього президента звинувачують у корупції та застосуванні насильства при розгоні масових демонстрацій. Через проблеми Мубарака зі здоров'ям він міститься не в тюремній камері, а у військовому госпіталі в Шарм-ель-Шейху. 13 травня під варту було взято його дружина Сюзанна, проте 17 травня вона була відпущена під заставу.

Зараз ви читаєте новину «Хосні Мубарак не буде помилуваний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути