Ексклюзиви
вівторок, 17 травня 2011 17:41

Дружину Мубарака відпустили на свободу

Дружину Мубарака відпустили на свободу

Дружина колишнього президента Єгипту Сюзан Мубарак у вівторок випущена на волю після того, як вона погодилася передати свої фінансові активи державі, повідомляє міністерство юстиції.

За повідомленням відомства, вона передала засоби, що містяться на рахунках у Єгипті, - всього 24 млн єгипетських фунтів (4 млн доларів США).

Мубарак була затримана тиждень тому в одній з лікарень єгипетського міста Шарм ель-Шейха, де вона перебуває на лікуванні серцевої хвороби.

Згідно з єгипетськими законами, якщо в подібних випадках обвинувачений погоджується повернути незаконно отримані гроші, судові влада країни може припинити розслідування його справи.

Як відомо, Хосні Мубарак пішов у відставку 11 лютого цього року після 18 днів народних хвилювань в Єгипті, що супроводжувалися безладами, в яких загинуло понад 800 осіб. Екс-президента і членів його сім'ї звинувачують у корупції, зловживанні службовими повноваженнями, незаконному збагаченні і підбурюванні до агресії відносно демонстрантів під час заворушень у січні-лютому цього року.

Зараз ви читаєте новину «Дружину Мубарака відпустили на свободу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути