субота, 02 липня 2022 14:33

Спецтема: Війна Росії проти України

"Хоче довести, що його армії не існує" – Подоляк пояснив, чи буде Лукашенко воювати проти України

"Хоче довести, що його армії не існує" – Подоляк пояснив, чи буде Лукашенко воювати проти України
Радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк розвіяв чутки про наступ Лукашенка. Фото: Риа новости

Чутки про ймовірний наступ з боку Білорусі є нічим більшим, як черговою спекуляцією російської пропаганди.

Таким чином росіяни хочуть посіяти паніку в Україні. Про це заявив радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк у відеозверненні.

"Ми розуміємо, що він (Лукашенко. – Gazeta.ua) хоче бути одночасно і там, і тут – такий собі Труффальдіно. Але при цьому ми точно розуміємо, що відбувається на території Білорусі, до будь-яких сценаріїв готові, у нас все з оборонної точки зору на кордоні Україна – Білорусь готово", – зазначив Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світ втомився від особистих "комплексів" Путіна – Подоляк

На його думку, вся ця інформація скоріше потрібна Російській Федерації для збільшення панічних настроїв в Україні. Щоб йшли обстріли крилатими ракетами наших міст, а паралельно – інформація про те, що завтра начебто буде ще якийсь наступ.

"Якщо безумовно пану Лукашенку треба довести, що білоруська армія не існує, вони можуть це зробити. Але, якщо говорити серйозно, то про будь-яку небезпеку ми попередимо завчасно. Тому давайте спокійно працювати над тим, щоб Україна отримала перемогу і виграла цю війну тільки на своїх умовах, а Російської Федерації на території України більше ніколи не було!" – закликав Подоляк.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Михайло Подоляк (@podolyak_mykhailo)

Раніше Подоляк заявляв, що Росія змінила тактику у війні проти України. Агресор атакує ракетами мирні міста, аби залякати людей і змусити їх тиснути на уряд, щоб той пішов на деякі поступки Москві.

Росіяни абсолютно не враховують, як реагує світ на ці нелюдські атаки крилатими ракетами. Вони змушують наших людей тиснути на уряд, щоб ті сказали "підемо на якісь територіальні поступки". Подоляк зазначив, що цю тактику легко зламати. В першу чергу протиповітряною обороною.

Зараз ви читаєте новину «"Хоче довести, що його армії не існує" – Подоляк пояснив, чи буде Лукашенко воювати проти України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути