субота, 02 липня 2022 09:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін змінив тактику війни. Подоляк пояснив, як можна її зламати

Путін змінив тактику війни. Подоляк пояснив, як можна її зламати
Радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк заявив, що Росія змінила тактику війни. Фото: Офіс президента

Росія змінила тактику у війні проти України.

Агресор атакує ракетами мирні міста, аби залякати людей і змусити їх тиснути на уряд, щоб той пішов на деякі поступки Москві. Про це заявив радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк в інтерв'ю "24 каналу".

"Це нова тактика Росії – бити по житлових кварталах та тиснути на Західні політичні еліти, щоб змусити Україну сісти за стіл переговорів. Все це не працюватиме", – заявив він.

За словами Подоляка, з одного боку, росіяни абсолютно не враховують, як реагує світ на ці нелюдські атаки крилатими ракетами. Вони змушують наших людей тиснути на уряд, щоб ті сказали "підемо на якісь територіальні поступки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського розказали, чи повернуться ЗСУ на Зміїний

"З іншого боку, росіяни вкладають гроші у своє проросійське лобі на політичних ринках інших країн для того, щоб вони теж говорили, "давайте якось війну закінчувати", – пояснює політик.

Подоляк зазначив, що цю тактику легко зламати. В першу чергу протиповітряною обороною.

"Нам потрібна не лише ППО, а й системи протиракетної конкретної оборони. І їх нам передадуть, бо це є ключовим, щоб зламати нову концепцію війни Росії", – наголосив він.

Раніше Подоляк заявляв, що Україна не погодиться на проведення мирних переговорів з Росією. Переговори можливі лише після тактичної поразки РФ. Росія різними каналами – через своїх політиків, політиків інших країн, проросійське лобі – поширює заклики до запуску переговорів з Україною. При цьому РФ захоплює українські території, вбиває людей та руйнує міста.

Мирне врегулювання на цей момент означає визнання Україною невчинення РФ військових злочинів та відмова від частини територій та людей.

Зараз ви читаєте новину «Путін змінив тактику війни. Подоляк пояснив, як можна її зламати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути