субота, 02 липня 2022 13:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Світ втомився від особистих "комплексів" Путіна – Подоляк

Світ втомився від особистих "комплексів" Путіна – Подоляк
Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що світ втомився від постійної брехні РФ. Фото: Associated Press

Світ втомився не від підтримки України у боротьбі проти російської агресії.

А від терору та постійної нахабної брехні Російської Федерації. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки треба часу на постачання Україні необхідної зброї: відповідь Подоляка

"Забудьте про словосполучення "втома від України". Світ втомився не від підтримки України. Світ втомився від російського газового шантажу, штучних криз, інфляції, політичних вбивств, хімічної зброї, терору та постійної нахабної брехні. Він втомився від особистих "комплексів" Путіна", – зазначив він.

Раніше Подоляк заявляв, що Росія змінила тактику у війні проти України. Агресор атакує ракетами мирні міста, аби залякати людей і змусити їх тиснути на уряд, щоб той пішов на деякі поступки Москві.

Росіяни абсолютно не враховують, як реагує світ на ці нелюдські атаки крилатими ракетами. Вони змушують наших людей тиснути на уряд, щоб ті сказали "підемо на якісь територіальні поступки". Подоляк зазначив, що цю тактику легко зламати. В першу чергу протиповітряною обороною.

Зараз ви читаєте новину «Світ втомився від особистих "комплексів" Путіна – Подоляк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути