вівторок, 16 липня 2013 14:14

Спецтема: Волинська трагедія - 1943

Хлопець, який напав на Коморовського, займається спортом в слов'янській організації

Хлопця, який розчавив яйце про плечі президента Польщі Броніслава Коморовського під час його візиту до Луцька 14 липня, звати Іван Шемет.

Йому 21 рік, він живе в Запоріжжі, займається вуличною атлетикою і бере участь у спортивних заходах організації "Слов'янська гвардія", пише "Вести".

Після інциденту Шемета затримала міліція, але через пару годин його відпустили. Правда, його товариші переконують, що не можуть з ним зв'язатися. Після яєчного скандалу хлопець видалив свою сторінку із соцмереж.

Як розповіли в прес-службі волинської облміліції, справу за хулігану передали до прокуратури. "Йому запропонували адвоката і допитали. Його ще будуть викликати для свідчень", - сказали в міліції.

В організації "Слов'янська гвардія" запевняють, що нічого не знали про плани хлопця на "атаку" польського президента. "Ми цю акцію не планували. Не знаю, що могло його спонукати зробити такий вчинок", - заявив керівник організації Володимир Рогов.

Проти яєчного хулігана завели справу за хуліганство. Йому загрожує великий штраф (до 27 тис. грн), арешт на півроку чи три роки виправних робіт.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець, який напав на Коморовського, займається спортом в слов'янській організації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

120

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути