вівторок, 09 лютого 2010 12:59

Губський і Терьохін вже намагаються перебігти до Януковича

Губський і Терьохін вже намагаються перебігти до Януковича
Богдан Губський і Сергій Терьохін намагаються протоптати стежку до лідера Партії регіонів Віктора Януковича, але останній пам"ятає зраду Богдана Володимировича в 2004 році.

Центральна виборча комісія офіційно визнала, що вибори президента України 2010 виграв Віктор Янукович. Згідно з попередніми даними, Янукович став переможцем другого туру президентських виборів, заявив член ЦВК Михайло Охендовський. В той же час, Юлія Тимошенко не втрачає надії оскаржити результати виборів 2010. Правда, частина її продажної команди вже спробувала перебратися під крило Партії регіонів, поки без відома Януковича. Мова йде про Богдана Губського і його соратника пана Терьохіна. Якщо захопленням першого є землі, то другий любить дітей. Сподіваємося, що ПР візьме до уваги темне минуле цих зрадників і не піде на поводу олігархів з БЮТ.

Але повернемося до результатів виборів 2010: "Фактично можна констатувати, що переможець цих виборів є очевидним, оскільки розрив між кандидатами складає 3,47% і ті виборчі дільниці, які ще не передали свої дані в ЦВК, вже не вплинуть на результати виборів", - заявив пан Охендовський на останньому брифінгу ЦВК, передає Глобаліст.

Зараз ви читаєте новину «Губський і Терьохін вже намагаються перебігти до Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути