пʼятниця, 19 березня 2010 18:24

Губернатор Житомирщини проведе кадрові чистки по-християнськи

Губернатор Житомирщини проведе кадрові чистки по-християнськи

Президент Віктор Янукович дав доручення новопризначеному голові Житомирської ОДА Сергію Рижуку розібратися з кожним державним і недержавним підприємством, щоб працювали прибутково.

Про це губернатор розповів журналістам сьогодні після свого представлення керівникам області. За словами Рижука, він мав 20-хвилинну розмову з главою держави.

"Ринкова економіка не терпить "всєго много і дурного", вона терпить гроші і прибуток", - наголосив губернатор.

Голова ОДА пообіцяв, що особливої кадрової революції в органах влади Житомирщини не буде.

"Ніяких перетрусок. Все буде м"яко, швидко, оперативно. І той, хто відчує, що не потягне, скаже, що піде на іншу роботу. По-доброму, по-християнськи", - зазначив Рижук.

Про підготовку до Євро-2012 Рижук сказав, що в області швидко можна збудувати дороги.

"У 2004 році ми за два місяці і вісім днів побудували 24 кілометри об"їзної бетонки у Новограді-Волинському. Заливали 40 сантиметрів бетону. Я от їхав нещодавно, і тільки під колесами шипіло", - сказав Рижук.

Нового губернатора Житомирщини приїхав особистим "Крайслером" представляти віце-перем"є Борис Колесніков. Від"їжджаючи назад до Києва, урядовець особисто сів за кермо машини.

На представлення губернатора запросили начальники управлінь облдержадміністрації, голів райдержадміністрацій, керівників міліції та прокуратури. Колесніков та Рижук мали зустрітися з пресою в прес-центрі. Але ключі від залу не знайшли, тому розмова відбулася в коридорі ОДА.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Житомирщини проведе кадрові чистки по-християнськи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути