вівторок, 19 листопада 2013 19:31

Губернатор Миколаївщини поскаржився, що його прослуховує СБУ

Губернатор Миколаївщини поскаржився, що його прослуховує СБУ
Микола Круглов Фото: ua.golos.ua

Кандидата у депутати в 132 окрузі, голову Миколаївської обласної державної адміністрації Миколу Круглова прослуховують співробітники органів внутрішніх справ, прокуратури та СБУ, збираючи компромат. Про він сам заявив.

За словами голови облдержадміністрації, силовики бояться його, бо через президента він може підняти питання про зняття з посади будь-якого керівника, якщо на те є підстави.

"Але в кожній структурі є свої люди, своя служба внутрішньої безпеки. Вони мене слухають. Такого ще жодного разу не було, скільки я був головою адміністрації. Я однозначно знаю, що будь-яка правоохоронна структура збирає компромат на всіх, в тому числі і на губернатора. Це цілком природно", - вважає Круглов.

Раніше у ЗМІ повідомлялося, що 16 листопада представники Партії регіонів у Первомайськ привезли автобусами з Южноукраїнська близько 40 вчителів і лікарів, які, переходячи з будинку в будинок, агітували за кандидата-самовисуванця у народні депутати Миколу Круглова. Пізніше повідомлялося, що Круглов використовує школи в якості складів для зберігання своєї агітаційної продукції.

Раніше сам кандидат у народні депутати заявив, що не потребує підтримки адміністративного ресурсу.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Миколаївщини поскаржився, що його прослуховує СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути