вівторок, 08 грудня 2009 12:25

Грушевському і Пушкіну одягли шарфики "Проти всіх"

Грушевському і Пушкіну одягли шарфики "Проти всіх"

Прихильники кандидата на пост президента України Василя Противсіх розвісили на декількох пам"ятниках у Києві шарфи з написами "Проти всіх".

За словами Противсіх ця акція була ініційована молоддю, яка його підтримує.

Шарфи були вдягнені на пам"ятники Михайлу Грушевському, Олександру Пушкіну, Василю Ушинському, Леоніду Бикову, засновникам Києва, а також на танк.

Сам Противсіх прийшов на акцію молоді біля пам"ятника Грушевському, де його зустріли прихильники з плакатами в руках: "Вам усе мало, а нас це дістало", "Голосуй за Противсіх, і ми кинемо усіх", "Ми з Василем Противсіх".

"Я виступаю, щоб 30% у владі були за молоддю, тому що вона здатна будувати нову державу, нову Україну без "Ю" і без "Я". Вона поборе оцю корупцію, вона поборе усіх злодіїв, і ми відправимо їх у Воркуту – візьмемо в оренду і відправимо", - сказав Противсіх звертаючись до учасників акції.

На запитання журналістів, чому Противсіх прийшов саме до пам"ятника Грушевському, він відповів: "Мене молодь сюди запросила. Вона бачить пам"ятник першого президента незалежної України". Він наголосив, що усі "гетьмани", які будували Україну, не дозволили б цієї ситуації в Україні, яка зараз склалася.

На уточнююче питання, чому прихильники Противсіх повісили шарф на пам"ятник Пушкіну, він сказав: "Пушкін – це великий світовий поет", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Грушевському і Пушкіну одягли шарфики "Проти всіх"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути