Ексклюзиви
пʼятниця, 21 вересня 2018 12:23

Гройсман відбив атаку проти поціновувачки Facebook Супрун

Гройсман відбив атаку проти поціновувачки Facebook Супрун
Фото: УНІАН

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заступився за в.о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун перед Радикальною партією.

На годині запитань до уряду лідер "радикалів" Олег Ляшко звинуватив очільницю МОЗ у бездіяльності.

"Пане Гройсман, не грайте з вогнем і не будіть у мені звіра. Вимагаємо від вас відставки Уляни Супрун", - наголосив Ляшко з трибуни.

"Якщо вам не подобається Уляна Супрун, не треба на неї вішати все, що відбулося в медицині за останні 20 років... Одна з її чеснот - це здатність протистояти корупції та фармацевтичній мафії. За це вона неодноразово бита. Можуть бути і помилки. Я це визнаю... А що стосується порад, думаю, що безкоштовні поради кожен сприймає по-різному. Але якщо ви вважаєте, що в.о міністра та команда міністерства тільки те і робить, тоді ви не зовсім об'єктивний", - сказав Гройсман.

Разом із тим він нагадав Ляшку, що саме Радикальна партія вже давно присутня у парламенті та має змогу впливати на економічну політику.

"Пихатість - це не моя риса. Просив би це враховувати, коли ви звертаєтесь до мене. Я завжди розумію проблеми людей і намагаюся їх вирішувати. При цьому в центральній політиці я знаходжусь тільки 2 роки, а не як інші - по 10-20 років сидять тут і говорять одні й ті ж промови", - закинув глава уряду Ляшку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Богомолець звинуватила Супрун у гальмуванні процесу закупівлі ліків

В.о. Міністра охорони здоров'я Уляна Супрун постійно дає корисні поради у Facebook. Наприклад, як покращити якість життя за допомогою музики або як правильно засинати.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман відбив атаку проти поціновувачки Facebook Супрун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути