понеділок, 19 березня 2018 14:09

Гройсман зробив заяву після обшуків у "Новій Пошті"

Гройсман зробив заяву після обшуків у "Новій Пошті"
Володимир Гройсман обіцяє захищати легальний бізнес. Фото: kp.ua

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман розпорядився розібратися з нальотами силовиків на підприємства.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Минулого тижня відбулася низка обшуків у компаніях. Я захищатиму легальний бізнес і нам потрібно розібратися, що відбувається. Щоб силовики не використовували владні повноваження. Тому я доручаю Міністерству юстиції спільно з бізнес-омбудсменом та урядовим офісом інвестицій проаналізувати цю ситуацію. Поспілкуватися з силовими структурами та представниками бізнесу, щоб ми зробили попередні висновки.

І далі всі питання мають бути предметом обговорення на одному із перших засідань комісії, яка утворена для реалізації закону по "Маски-шоу - стоп", - наголосив глава уряду.

Він підкреслив, що такі обшуки створюють неприємну атмосферу у роботі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нова пошта" скаржиться на хакерські атаки

16 березня представники Генеральної прокуратури провели близько 15 обшуків складських та офісних приміщень ТОВ "Нова Пошта" у Києві, Полтаві, Харкові, Одесі, Львові та Дніпрі. Генпрокурор Юрій Луценко взяв під особистий контроль розслідування вказаного кримінального провадження.

Пізніше в ГПУ заявили про вилучення в приміщеннях компанії або споріднених з нею підприємств не облікованих готівкових коштів.

"Нова Пошта" спростувала цю інформацію. Там заявили, що в Харкові правоохоронцями були вилучені кошти в компанії "Пост Фінанс", які оприбуткованi вiдповiдно до законодавства. Компанія має намір оскаржувати вилучення коштів.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман зробив заяву після обшуків у "Новій Пошті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути