четвер, 01 червня 2017 18:02

Гройсман назвав Тимошенко "минулим політики"

Гройсман назвав Тимошенко "минулим політики"
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман: "Тимошенко - минуле української політики". Фото: УНІАН

Прем'єр міністр Володимир Гройсман назвав лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко минулим української політики

Про це він сказав, коментуючи журналістам рішення Стокгольмського арбітражу у справі НАК "Нафтогаз України" проти "Газпрому", повідомляє "Еспресо.TV".

"Юлія Тимошенко для мене не є опонентом. Вона минуле української політики. Можливо, ще не всі це сьогодні розуміють, але насправді вона нічого ніколи нормального не зробила і вже не зробить. У неї було багато шансів це зробити", - сказав Гройсман.

Прем'єр нагадав, що саме Тимошенко підписала угоду з російським "Газпромом", в якому прописана умова "бери або плати"

"Сьогодні навіть Стокгольмський суд визнав, що таку угоду не треба було підписувати. Вона антинародна та антизаконна. Вона підписала контракт, коли могла його взагалі не підписувати. В якому написано чорним по білому - ціна 450 доларів за 1000 кубів. І друга позиція: якщо ми беремо газ чи не беремо - ми все одно платимо. А там об'єми були - десятки мільярдів кубів - фактично вона нас підсадила на голку Кремля і ще кайданами нас прикувала до труби "Газпрома". Це була її змова з Російською Федерацію", - наголосив Гройсман.

Гройсман додав, що рішення Стокгольмського арбітражу, яке скасувало цю "жахливу для України" угоду, розкриває "фальш і неприязнь до нашої країни" з боку Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко попросила пробачення у голови фракції Порошенка

У разі проведення парламентських виборів найближчим часом вісім партій долають 5% бар'єр. Такі дані травневого опитування соціологічної групи "Рейтинг".

13,9% з тих, хто має намір взяти участь у голосуванні і визначився з вибором партії, готові віддати свої голоси за "Батьківщину". За "Опозиційний блок" - 10,4%, "Блок Петра Порошенка "Солідарність" - 10,2%, Радикальну партію - 9,5%, партію "За життя" - 9,2%. "Громадянську позицію" готові вибрати 7,7% опитаних, "Самопоміч" - 7,1%, ВО "Свобода" - 6,6%.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман назвав Тимошенко "минулим політики"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути