середа, 16 вересня 2009 15:55

Гриценко розповів, як святкує перемогу над Кисельовим

Гриценко розповів, як святкує перемогу над Кисельовим
Голова Верховної Ради Криму, "регіонал" Анатолій Гриценко вважає, що народного депутата України Василя Кисельова давно треба було виключити з Партії регіонів.

Про це Гриценко заявив журналістам, коментуючи відповідну ініціативу президії політради Партії регіонів.

"Це рішення запізнилося трохи, треба було раніше", – сказав Гриценко.

При цьому кримський спікер зазначив, що "цілком підтримує" рішення про виключення Кисельова з ПР, оскільки народний депутат "завдав величезної шкоди рейтингу Партії регіонів і особисто лідеру партії Януковичу".

"Якби Партія регіонів звільнилася від цієї людини ще три роки тому, була б цілком інша суспільно-політична ситуація в Криму. Не було б того, що відбувається сьогодні", – переконаний голова парламенту автономії.

На думку спікера, його опоненти з числа депутатів кримського парламенту діють "під безпосереднім керівництвом Кисельова".

"Для кримчан, для простих партійців звільнення Кисельова – це свято. Тисячі дзвінків учора було! Люди просто не вірили, невже президія політради нарешті прийняла таке рішення", – стверджує Гриценко.

При цьому спікер кримського парламенту зазначив, що в нього немає конфлікту з Кисельовим. "Намагалися сформувати конфлікт між кимось і кимось, у мене ні з ким конфлікту не було, тим паче – з Кисельовим. Я ходив на політраду, виконував рішення політради, я не намагався сформувати опозицію в політраді Партії регіонів. Все, що ви бачили з екранів телевізорів, у запитах, у пресі – це все робив Кисельов", – сказав Гриценко.

15 вересня президія політради Партії регіонів вирішила виключити Кисельова з партії за "спричинення шкоди" її репутації і порушення вимог статуту. Крім того, президія вирішила відкликати Кисельова з членів політради Партії регіонів.

Кисельов вважає, що на сьогодні є членом Партії регіонів, оскільки рішення президії про його виключення з ПР ще має бути затверджене політрадою.

Народний депутат України сподівається 18 вересня зустрітися з лідером "регіоналів" Віктором Януковичем і обговорити ситуацію, що склалася, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко розповів, як святкує перемогу над Кисельовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути