середа, 01 серпня 2012 09:20

Гриценко розповів, як досягалась "чистота рядів" у списку опозиції

Гриценко розповів, як досягалась "чистота рядів" у списку опозиції
Анатолій Гриценко рекомендував не брати до списку 8 людей. Фото: ukr.obozrevatel.com

За наполяганням Анатолія Гриценка 8 людей не було включено до списку Об'єднаної опозиції.

Про це він розповів в ефірі телеканалу ТВі.

"Ми розуміємо прекрасно, що треба відновити довіру. І треба в тих умовах, які є, представити людей, які найменше викликатимуть питань", - наголосив він.

Політик підкреслив, що із самого початку було чітко зафіксовано персональну відповідальність лідерів партії за тих людей, яких вони пропонують.

"Загальна наша установка — на чистоту рядів. Тому на всіх етапах обговорення кандидатів мінімум 8 людей не потрапили до списку Об'єднаної опозиції чи мажоритарку, з тих застережень, які висловлював я, - розповів Гриценко. - Це той, хто повівся і став "тушкою", це той, хто проголосував за зрадницький Харківський пакт, це той, хто не має шансів перемогти в окрузі і здасть округ представнику влади. Це люди, які на наш погляд не витримають тиск, або ті, хто поведеться на спокусу, а вона буде дуже цікавою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція "злила" мажоритарку - експерт

За його словами, це буде пов'язано з тим, що президенту Віктору Януковичу у новому парламенті потрібно буде два голосування - зміни до Конституції, для того, щоб він був президентом назавжди і питання ринку земель.

"Ми виходимо зараз поки що із нормального конституційного шляху, який передбачає, що до парламенту ідуть люди, які працюватимуть у складі однієї команди, будуть виконувати той план програми, який затвердив з'їзд "Батьківщини", як працюватимуть монолітно і не стануть "тушками", - наголосив Гриценко.

Говорячи про те, чому деякі з відомих політиків так і не потрапили до списку, він пояснив: "В межах кожної політичної сили шукали баланс".

Зараз ви читаєте новину «Гриценко розповів, як досягалась "чистота рядів" у списку опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути