Ексклюзиви
понеділок, 01 грудня 2008 12:25

Гриценко пропонує скасувати опозицію

Гриценко пропонує скасувати опозицію
Глава парламентського Комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко пропонує на час кризи заборонити опозицію у Верховній Раді України.

Як повідомили в пресс-офісі Гриценка, політик відзначив: "У парламенті необхідно створити будь-яку більшість, призначити технічних спікерів і заборонити опозицію. Не заборонити буквально законом, але виходячи з внутрішньої мотивації. В умовах кризи не можна бути в опозиції до своєї власної економіки".

"Усі - ліві і праві, біло-червоні і біло-сині, малинові і помаранчеві - повинні підставити плече. Також необхідно пройтися залізною мітлою по кадрах. Це стосується і уряду, і Нацбанку, і прокуратури, і губернаторів. Буквально протягом десяти днів необхідно призначити людей, які не мріятимуть про вибори і уміють працювати. Головна мета - збереження робочих місць і створення нових", - підкреслив Гриценко.

За його словами, "за офіційною статистикою, починаючи з 3 листопада, щодня звільняють п"ять-шість, а зараз вже і сім тисяч чоловік". "Якщо додати відправлених до примусових відпусток і тих, кого перевели з дво-, тризмінної роботи на роботу два-три дні на тиждень, то вийде "дивізія" безробітних щодня, - підкреслив народний депутат.

- За оцінками правоохоронців і експертів, один відсоток зростання безробіття призводить до підвищення рівня злочинності на 5-6%. Це - проблема національної безпеки".

"Якщо три політики - Ющенко, Тимошенко, Янукович, - нарешті, не домовляться, тоді ситуація розвиватиметься за двома сценаріями. Або на межі прірви стоять Ющенко, Тимошенко, Янукович і дивляться, що там внизу робить народ України, або на межі прірви стоїть народ України і дивиться, що внизу роблять політики", - прогнозує Гриценко, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко пропонує скасувати опозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути