Ексклюзиви
понеділок, 07 лютого 2011 18:17

Гриценко підозрює, що Янукович харчується у спецрозподільниках

Гриценко підозрює, що Янукович харчується у спецрозподільниках

Лідер партії "Громадянська позиція" і голова парламентського Комітету з питань нацбезпеки та оборони Анатолій Гриценко вважає офіціальну статистику рівня інфляції "казкою".

Про це політик написав на своєму сайті.

Коментуючи показники інфляції у січні 2011 року, порівняно з груднем 2010 року, що їх оприлюднив Держкомстат, Гриценко заявив: "Це казка у виконанні Януковича-Азарова-Тігіпка, щоб переконати нас, мовляв, "покращення життя сьогодні" їхньою владою вже досягнуто. Завдяки їхнім "стабільності та реформам". Можемо порадіти їхньому щастю..."

Гриценко вважає, що наведена статистика може здаватися справжньою лише тим, хто  не їздить у міському транспорті, не буває у магазинах і на ринках, не сплачує за житло і комунальні послуги, не заправляє машину бензином.

"Або тим, хто має мільярдні статки і скуповується за кордоном. Ціни зростають якщо не щодня, то щотижня точно, і практично на все", - констатує опозиціонер.

Він припускає, що Янукович & Co "вже розгорнули для себе спецрозподільники, як колись компартійні вожді, і це там, для них, м'ясо і молоко, сир і яйця, одяг і взуття дешевшають щомісяця".

"Влада не чує, як вдячні громадяни за таке "покращення" щодня і в усіх регіонах згадують її, владу, і особисто Януковича незлим тихим? Не бачить, як в інших, донедавна нібито спокійних державах, із незлого тихого на кухнях голос мільйонів швидко переростає у злий і рішучий вуличний протест, щоб силою змести аморальну владу?" - резюмував Гриценко.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко підозрює, що Янукович харчується у спецрозподільниках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути