Ексклюзиви
вівторок, 02 вересня 2008 11:01

Гриценко натякнув, що Ющенко провокує конфлікт з Росією

Депутат Верховної Ради від Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона", голова парламентського комітету з питань національної безпеки й оборони Анатолій Гриценко вважає, що скасування візиту делегації МЗС на чолі з виконуючим обов"язки першого заступника міністра закордонних справ Юрієм Костенком в Росію в серпні може спричинити погіршення україно-російських відносин.

Про це депутат сказав в ефірі телекомпанії ICTV 1 вересня ввечері.

"Я вважаю - це неправильно припиняти візити, я боюся, що може бути так, коли Росія скасує свої заходи з Україною, і від цього буде погано й Україні, і Росії", - сказав Гриценко.

Депутат зазначив, що таке рішення прийняв Президент, і він не може підтримати його через дві причини.

"По-перше, цей візит був на прохання української сторони, і Росія погодилася, по-друге... не треба Україні закривати для себе ті можливості, які важливі, якщо є різні позиції, необхідно сісти за стіл і говорити, і зближати позиції", - підкреслив депутат.

Делегація МЗС скасувала свій візит у Росію через визнання нею незалежності Південної Осетії й Абхазії.

Делегація скасувала свій візит для проведення політичних консультацій, які повинні відбутися 27 серпня за пропозицією російської сторони.

Раніше Міністерство закордонних справ закликало Росію відмовитися від визнання незалежності Південної Осетії й Абхазії (Грузія), пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко натякнув, що Ющенко провокує конфлікт з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути