вівторок, 06 червня 2017 10:41

"Готова сісти в СІЗО" - дружина Насірова звернулася до Порошенка

"Готова сісти в СІЗО" - дружина Насірова звернулася до Порошенка
Дружина відстороненого голови ДФС Романа Насірова Катерина Глімбовська готова замість нього сісти в Лук'янівське СІЗО. Фото: CNN

Дружина відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова Катерина Глімбовська попросила президента Петра Порошенка гарантувати своєму чоловікові право на лікування.

Про це вона написала в Facebook.

"Ситуація, що виникла, змушує мене, дружину Романа Насірова і мати трьох дітей, звернутися до президента країни як гаранта Конституції, захисника прав і свобод кожного з громадян України... Конституції, перед якою всі рівні, - і судді, і воїни АТО, і митарі, які збирають податки для виплати пенсій пенсіонерам, заробітних плат лікарям, вчителям та забезпечення учасників антитерористичної операції", - зауважила вона.

"Ми просимо гарантувати право мого чоловіка і батька моїх дітей на лікування. Цей курс лікування надзвичайно важливий для життя Романа, пройти його можливо тільки в кількох країнах світу. Я не розумію, чому деякі функціонери цьому перешкоджають. Адже наша сім'я внесла чималу заставу. Якщо комусь здасться цього мало, я готова протягом усіх двох тижнів відсутності Романа носити цей нещасливий електронний браслет або навіть, якщо хочете, сісти в Лук'янівське СІЗО", - заявила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд не дозволив Насірову виїхати за кордон - ЗМІ

1 червня повідомляли, що Роман Насіров не отримав офіційної відповіді від Національного антикорупційного бюро з приводу можливості повернення йому закордонного паспорта нібито для виїзду на лікування в США.

2 березня 2017-го Насірова затримали у столичній лікарні "Феофанія" під час проведення обшуку в межах розслідування газової справи. Там же детективи НАБУ вручили главі ДФС підозру.

7 березня Солом'янський райсуд Києва посадили чиновника під варту. 16 березня дружина Насірова внесла за нього 100 млн грн застави, після чого колишній головний фіскал вийшов на свободу.

Зараз ви читаєте новину «"Готова сісти в СІЗО" - дружина Насірова звернулася до Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути