вівторок, 19 лютого 2008 08:19

Горбулін про всемогутність українських політиків та доброчинність олігарахів

Горбулін про всемогутність українських політиків та доброчинність олігарахів
Екс-секретар Ради нацбезпеки і оборони України Володимир Горбулін ввважає відчуття всемогутності хворобою політичної еліти України.

"У середині 1990-х таке відчуття всемогутності було хворобою всієї української політичної еліти", сказав Горбулін в інтерв`ю Контрактам.

Політик не бачить особливих ознак одужання сьогодні:

"Хоча зараз політики і так звані олігархи поводяться інакше, займаються доброчинністю. Ялтинська європейська ініціатива Віктора Пінчука, Український форум Сергія Тарути, Фонд економічного розвитку Ріната Ахметова свідчать про те, що ці люди зрозуміли: у Букінгемський палац непрозорий бізнес не запрошують.

Мабуть, про кримінальне минуле деяких наших політиків можна було б зовсім не згадувати, якби методи накопичення капіталу остаточно канули у середині 1990-х. На жаль, сама природа політичного конфлікту полягає не тільки в різному баченні перспектив розвитку (а точніше, неповному баченні або ж відсутності такого), але і у взаємній недовірі, ворожості, що переводить політичну боротьбу в справжню війну. Не виключаю, що для виправлення ситуації знадобляться і нова Конституція, і нові вибори", - підсумував екс-секретар РНБО, пишуть Контракти.

Зараз ви читаєте новину «Горбулін про всемогутність українських політиків та доброчинність олігарахів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути