понеділок, 05 липня 2010 15:12

Горбаль божиться, що Львівщина не повернеться в часи КДБ

Горбаль божиться, що Львівщина не повернеться в часи КДБ

Львівський губернатор Василь Горбаль стверджує, що в його області не повертаються до практики КДБ.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

За словами чиновника, присутність у звіті про соціально-економічне життя Миколаївського району пункту про політичну орієнтацію керівників фірм – це "чиясь ініціатива стосовно більш докладного розуміння ситуації в районі".

"Ми проводили "паспортизацію". Це та робота, яку вели адміністрації в усі часи. Чому виникла така ситуація в Миколаївському районі, ми зараз вивчаємо. Можливо, хтось просто перестарався. Не більше того", - пояснив він.

Губернатор також запевнив, що спокійно ставиться до представників інших політичних сил на керівних посадах.

"В мене начальник управління від Української Народної партії. А от ті, хто не хотіли працювати на державній службі, написали заяви", - додав Горбаль.

Нагадаємо, у пресі з'явилась інформація, що на Львівщині офіс губернатора збирає інформацію про політичну орієнтацію керівників фірм, що працюють в області. До 2 липня усі райдержадміністрації Львівської області мали зібрати з підприємств і установ відомості, які б дозволили скласти звіт про соціально-економічне і політичне життя району.

"Я був шокований кінцевими пунктами цього опитування. Від нас вимагали повідомити партійність керівника, його політичну орієнтацію, "ступінь впливовості на електорат", - розповів заступник директора однієї з фірм у Миколаївському районі.

Зараз ви читаєте новину «Горбаль божиться, що Львівщина не повернеться в часи КДБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути