середа, 18 вересня 2019 11:03

Гонтарева розповіла, чому підозрює Коломойського

Гонтарева розповіла, чому підозрює Коломойського
ФОТО: kstati.dp.ua

Головним підозрюваним у нападах на себе та свою родину екс-голова Нацбанку Валерія Гонтарева вважає українського олігарха, екс-власника Приватбанку Ігоря Коломойського.

Про це вона заявила в інтерв'ю LB.ua.

На коментар журналістки щодо причетності Коломойського Гонтарева відповіла: "У мене навіть немає сумніву". Свою впевненість вона пояснила так:

"Уся ця бригада не просто травлять мене, але й роблять це зухвало й ще кепкують. Той же Коломойський ходив на YES і розказував, що я, мовляв, "обіцяв відправити за нею літак, а не машину" (у центрі Лондона Гонтареву збила саме автівка. — Gazeta.ua).

Ці люди вже втратили людську гідність, вони гірше за кримінал — кримінал, щонайменше, дітей своїх ворогів не чіпає, а вони підпалюють моїй невістці автівку. Вони сміються в обличчя всій світовій спільноті. Історія з будинком — апофеоз".

На уточнення журналістки, що її ворогом може бути не лише Коломойський, адже Гонтарева закривала й інші банки, вона відповіла:

"Останній банк я закрила 2015-го, а зараз у нас 2019-й. Так що, може, у мене є багато, окрім Коломойського, ворогів, але вони мені невідомі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа в маєтку Гонтаревої: поліція зупинилася на єдиній версії

Пожежа в селі Гореничі під Києвом сталася вночі 17 вересня. Будинок Гонтаревої згорів ущент. Ніхто не постраждав, оскільки в будинку нікого не було.

12 вересня у Державному бюро розслідувань підтвердили проведення обшуку у квартирі колишньої голови Національного банку Валерії Гонтаревої. Слідчі дії провели у межах справи про зловживання службовим становищем посадових осіб правління Національного банку 2016-го.

5 вересня у центрі Києва згоріло авто невістки Гонтаревої.

30 липня у Лондоні саму Гонтареву збив автомобіль, вона потрапила до шпиталю. У коментарі hromadske вона не виключила, що це помста Коломойського.

Зараз ви читаєте новину «Гонтарева розповіла, чому підозрює Коломойського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути