четвер, 05 вересня 2019 09:50

Згоріла машина невістки: Гонтарева боїться фізичного знищення

Згоріла машина невістки: Гонтарева боїться фізичного знищення
У центрі Києва згорів автомобіль Audi А7, який належить родині старшого сина екс-голови НБУ Валерії Гонтаревої. Фото - kiev.informator.ua

Авто, яке згоріло в центрі Києва, дійсно належить невістці екс-голови НБУ Валерії Гонтаревої.

Audi А7 на вулиці Володимирській, 69 облили бензином і підпалили. Про це повідомила сама екс-чиновниця.

"Поки я перебуваю в госпіталі в Лондоні з важкими травмами, на мою сім'ю сьогодні сталася атака. Машину сім'ї мого старшого сина облили бензином і спалили під їхнім будинком у центрі Києва. Машина була зареєстрована на мою невістку, яку теж звуть Валерія Гонтарева", — повідомила вона, передає НВ Бізнес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гонтареву дозволили допитати примусово

Гонтарева вважає, що підпал і те, що її збив автомобіль на пішохідному переході в Лондоні, є "ланками одного ланцюга".

"На жаль, мені оголошено не тільки політичний терор. Але, як ми бачимо, і фізичне знищення. Їм мало політичних переслідувань, які вони масовано почали з усіх боків, їм мало повністю сфальсифікованої справи корумпованого прокурора Костянтина Кулика. Їм мало подачі позовів екс-заступника голови Адміністрації президента Андрія Портнова на стандартні постанови НБУ зі звинуваченнями мене в державній зраді. Вони вже перейшли від словесних погроз до реальних дій. Сподіваюся, нашим правоохоронним органам вистачить професіоналізму розкрити цей злочин у центрі Києва", — додала вона.

5 вересня в центрі Києва на вулиці Володимирській, 69 дотла згорів автомобіль Audi А7. Інцидент трапився близько опівночі. Автомобіль стояв в арці за парканом, який був закритий. А у двір будинку можна було потрапити тільки через під'їзд, на дверях якого встановлений домофон. Рятувальники припускають, що це міг бути підпал. Остаточну причину встановить експертиза.

Зараз ви читаєте новину «Згоріла машина невістки: Гонтарева боїться фізичного знищення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути