пʼятниця, 24 січня 2020 08:26

Гончарук розповів, кому належатиме Укрзалізниця

Гончарук розповів, кому належатиме Укрзалізниця
Прем'єр розказав, чия Укрзалізниця. Фото: ТСН

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що Укрзалізниця попри співпрацю з німецьким оператором Deutsche Bahn лишиться підконтрольною Україні.

Наразі уряд веде переговори з німцями щодо подальшої співпраці в операційній діяльності і в наданні консультацій з боку німецької залізниці, повідомив Гончарук на своїй сторінці у Facebook.

"Важливий момент, щоб уникнути спекуляцій - мова лише про стратегічне партнерство, а не про продаж чи концесію Укрзалізниці. Українська залізниця залишається під повним контролем держави, і це точно. Крапка!", - зауважив прем'єр-міністр в дописі.

Окрім цього, Олексій Гончарук анонсував нараду за участі профільного комітету парламенту для узгодження деталей подальшої співпраці. Вона відбудеться 24 січня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуги" хочуть пришвидшити роботу в Раді - законопроєкт

Прем'єр Олексій Гончарук заявив, що пріоритетом для України в енергетичній сфері будуть енергоощадні технології, диверсифікація поставок джерел енергії та нарощування видобутку природного газу, що передбачає інвестиції в розвідку і технології.

Зараз ви читаєте новину «Гончарук розповів, кому належатиме Укрзалізниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути