Ексклюзиви
понеділок, 10 лютого 2020 07:44

Гончарук розповів, що насправді думає про Зеленського

Гончарук розповів, що насправді думає про Зеленського
Прем'єр-міністр Олексій Гончарук розповів про "прослушку" наради у своєму кабінеті і що насправді думає про Володимира Зеленського. Фото - УНН

Слова прем'єр-міністра Олексія Гончарука про президента Володимира Зеленського на оприлюднених записах були вирвані з контексту.

Гончарук не давав оцінку знанням президента, розповів в інтерв'ю УП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В "1+1 Медіа" пояснили, звідки взялись "плівки Гончарука"

"Фраза була вирвана з контексту. Ми обговорювали презентацію, і я пояснював своїм колегам, що в уявній свідомості клієнта, тобто людини, якій будемо презентувати певну свою логіку, має сформуватися якийсь образ. І тому це зовсім інша історія", - зазначив керівник уряду.

Гончарук вважає, що Зеленський – "президент дуже розумний", а також "хороший менеджер і досить мудра людина". І це та оцінка, яку прем'єр насправді постійно поширює у всіх аудиторіях, за його словами.

15 січня на YouTube-каналі був опублікований аудіозапис нібито розмови Олексія Гончарука із заступником голови Нацбанку Катериною Рожковою і міністром фінансів Оксаною Маркаровою про курс долара та економічні питання перед зустріччю з президентом Володимиром Зеленським. Співрозмовники, зокрема, обговорювали підготовку доповіді щодо економічної політики президента, а також причини й наслідки підвищення курсу гривні. Крім того, на запису чоловік, голос якого схожий на голос Гончарука, каже про свою некомпетентність в економічних питаннях.

Зараз ви читаєте новину «Гончарук розповів, що насправді думає про Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути