четвер, 16 січня 2020 07:57

З'явилася друга частина записів з наради Гончарука

З'явилася друга частина записів з наради Гончарука
У мережі з'явилася друга частина "прослушки" із наради у прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Фото - gamebet.politeka.net

У мережі з'явилася друга частина прослушки із наради у прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

На аудіозаписі в обговоренні нібито беруть участь міністр фінансів Оксана Маркарова, перший заступник голови НБУ Катерина Рожкова, заступник глави НБУ Дмитро Сологуб, міністр розвитку економіки і торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов.

На записі чоловік із голосом, схожим на Гончарука, пояснює, що зібрав всіх присутніх, щоб подумати, як "ми це зрежисуємо". Говорить про те, як краще роз'яснювати ситуацію в економіці. Він зазначає, що відповіді зараз немає, що на адресу влади будуть звучати звинувачення від старої гвардії, що реформатори нібито "ухандохали економіку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кабміні відреагували на "відставку" Гончарука

"Казатимуть, що ухандохали економіку. При господарниках було 4,6. І нічого нікому не доведеш. І ось це все створює у президента відчуття, що ситуація неконтрольована", - говорить чоловічий голос, схожий на Гончарука.

Додає, що в останньому кварталі очікується спад зростання економіки в до 2%.

Чиновники в ході розмови намагаються придумати, як переконати громадян, що з економікою не все так погано.

15 січня, на YouTube-каналі "Як обманути президента" виклали нібито аудіозапис розмови Гончарука із міністеркою фінансів Оксаною Маркаровою та першою заступницею голови Нацбанку Катериною Рожковою. Вони ніби розмовляли про курс долара, а також інші економічні питання перед зустріччю із президентом Володимиром Зеленським. На аудіозаписі людина з голосом, схожим на Гончарука, говорить про те, що у президента дуже примітивне розуміння економічних процесів. Далі цей же голос каже, що й він сам є "профаном в економіці". Справжність цих записів не підтверджена.

Зараз ви читаєте новину «З'явилася друга частина записів з наради Гончарука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути