пʼятниця, 07 лютого 2020 03:28

В "1+1 Медіа" пояснили, звідки взялись "плівки Гончарука"

В "1+1 Медіа" пояснили, звідки взялись "плівки Гончарука"
Звідки взялись "плівки Гончарука". Фото: УНІАН

Журналісти проєктів "1+1 медіа" отримали записи із відкритих джерел, зокрема, із Youtube, і для цього вони не прослуховували очільника уряду Олексія Гончарука.

Журналісти спецпроєктів не причетні до скандального запису прем'єра Олексія Гончарука на нараді, оскільки медійники начебто не мають потрібних пристроїв, заявив керівник департаменту журналістських проєктів "1+1 медіа" Максим Шиленко під час ефіру "Право на владу" на телеканалі "1+1".

"Звісно, ні", - відповів Шиленко на пряме запитання ведучої, чи журналісти записували голов уряду. І додав: "Нам дійсно хотілося би мати такі засоби, щоб ми могли писати, прем'єра або будь-кого, але у нас таких пристроїв немає. І це прекрасно розуміють в СБУ".

Стосовно того, із чим можуть бути пов'язані обшуки, Шиленко зазначив, що причин може бути чимало і він нині лише про них здогадується.

"Я пов'язую це з тиском на деяких депутатів із "Слуги народу", які не хочуть голосувати по тим чи іншим питанням. Тиск на них, зокрема, через канал "1+1", - сказав він.

Він також додав, що журналісти "Українських сенсацій" вже почали власне розслідування, аби з'ясувати, хто записував, із якою метою та якими засобами, прем'єра Гончарука на нараді із міністрами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський прокоментував обшуки на 1+1

Нагадаємо, в офісі проєкту "Секретні матеріали" за адресою Куренівська, 18 в Києві проводився обшук співробітниками СБУ.

Зараз ви читаєте новину «В "1+1 Медіа" пояснили, звідки взялись "плівки Гончарука"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути