вівторок, 01 листопада 2011 13:29

Головному "регіоналу" важко зрозуміти чому "чорнобильці" взяли Раду в облогу

Головному "регіоналу" важко зрозуміти чому "чорнобильці" взяли Раду в облогу

Парламентська більшість так і не змогла зрозуміти, з якого приводу проходять акції протесту під стінами Верховної Ради, заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Відверто кажучи, мені складно зрозуміти, з якими вимогами прийшли в даному випадку ці люди, тому що всі питання з їх керівниками ми погодили минулого тижня", - сказав він.

Єфремов підкреслив, що протягом останнього тижня працювала робоча група на чолі із заступниками міністрів фінансів та юстиції, і всі проблеми по соціальним категоріям громадян були узгоджені і зняті з законопроекту за судовими рішеннями.

"Враховуючи те, що у нас з мокрими підписами ще немає відповідних паперів, ми це питання навіть не поставили на розгляд до сесійної зали. Тому висловлювання вимог з питань, які практично вирішені, щонайменше, не мають під собою ніякої основи ", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час штурму афганцями ВР "регіонали" познімали з себе депутатські значки

На питання, навіщо потрібен паркан біля будівлі ВР, якщо його так легко зламати, Єфремов нагадав свої попередні висловлювання щодо неможливості встановлення паркану між владою і людьми.

"Я розумію, що це питання вас дуже надихає. Але нас не хвилює, чи буде стояти там паркан", - заявив він.

Нагадаємо, вранці близько тисячі чоловік почали пікет будівлі Верховної Ради, протестуючи проти скасування пільг ліквідаторам аварії на ЧАЕС.

9 вересня Верховна Рада прийняла законопроект № 9127 у першому читанні, що призвело до масових акцій протесту під будівлею парламенту.

Зараз ви читаєте новину «Головному "регіоналу" важко зрозуміти чому "чорнобильці" взяли Раду в облогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути