Ексклюзиви
вівторок, 20 вересня 2011 14:45

Міліція вже розбирається з тими, хто штурмував Раду

Міліція вже розбирається з тими, хто штурмував Раду

Столичні правоохоронці встановили особу людини, яка закликала учасників акції біля стін Верховної Ради до більш активних дій. Проводиться дослідча перевірка.

"Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. Встановлено особу, яка закликала учасників акції до активних дій. Цей факт задокументовано. Розпочато дослідчу перевірку. За її результатами буде прийнято процесуальне рішення згідно з чинним законодавством", - повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Києві.

У міліції зазначили, що при спробі мітингувальників прорватися до будівлі парламенту було частково пошкоджено паркан перед площею та вибито віконну шибку у дверях.

Як повідомлялося, у вівторок зранку біля стін Верховної Ради Україні розпочався мітинг проти ліквідації пільг 16 категорій українських громадян, в якому взяли участь кілька тисяч пікетувальників, зокрема воїни-інтернаціоналісти, які воювали в Афганістані та учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

Через кілька годин мітингувальники знесли огорожу, підійшли впритул до будівлі парламенту і намагалися вибити двері, проте пізніше штурм припинився. Наразі мітинг триває, встановлено ??сцену, грає музика.

Зараз ви читаєте новину «Міліція вже розбирається з тими, хто штурмував Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

73

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути