пʼятниця, 08 жовтня 2010 10:09

Головний охоронець Януковича - персона нон грата у Росії

Головний охоронець Януковича - персона нон грата у Росії

Колишні колеги головного "боді-гарда" президента України Віктора Януковича, В'ячеслава Заневського з Національної асоціації тілоохоронців не високої думки про нього.

Як стверджує "Газета по-киевски", Заневський був виключений з НАСТ ще в квітні 2002 року. Крім того, його було включено до чорного списку персон нон грата.

"22 квітня 2002 року, Заневський рішенням Асамблеї НАСТ Росії виключений з організації за непрофесійні дії з проведення тренувального курсу та подальшу деструктивну діяльність", - наголошується в заяві асоціації.

Як нагадує видання, Заневський почав охороняти Януковича ще до його обрання президентом

У самій асоціації Заневського "вважають ненадійним".

"Те, що Заневський зараз працює в Україні, - проблеми Служби безпеки України. З ним я не спілкуюся. Для НАСТ персони нон грата - це люди, яких наша асоціація вважає ненадійними. Заневський був одним із адміністративних керівників асоціації і поводився некоректно по відношенню до інших керівників. На Україні, наскільки я знаю, Заневський почав працювати, коли почалася передвиборна кампанія президента", - пояснив керівник НАСТ Олексій Фонарьов.

Зараз ви читаєте новину «Головний охоронець Януковича - персона нон грата у Росії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути