четвер, 15 серпня 2019 15:25

Головний митник закликав здавати корупціонерів йому у Facebook

Головний митник закликав здавати корупціонерів йому у Facebook
Голова ДМС каже, щоб йому безпосередньо писали про корупцію. Фото: УНІАН

Голова Державної митної служби Максим Нефьодов закликав українців звертатися до нього безпосередньо, якщо є корупція на митниці. Про це він написав у Facebook.

"Якщо у вас митниця вимагає хабар, пишіть мені просто у Facebook. Якщо хтось бігає регіонами і розповідає, що потрібно збирати гроші Нефьодову, - це шахраї. Здавайте їх мені. Якщо хтось каже, що "домовився із "зеленими" і тепер стежить за розмитненням чогось", - це мутанти. Здавайте їх Олексієві Гончаруку і Давиду Арахамії (заступник керівника Офісу президента і майбутній нардеп від "Слуги народу". - Gazeta.ua)", - повідомив Нефьодов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нефьодов назвав найбільших контрабандистів в Україні

"Якщо хтось митникам телефонує із будь-яких органів із "порадами", кого і як розмитнювати, - тепер ми живемо по-новому і ці поради йдуть лісом.

Колеги, я безальтернативно очікую від вас відповіді: "Вибачте, тепер це не працює, порадьтеся зі своїм керівництвом, нехай вони набирають голову Держмитслужби". Якщо хтось буде розмитнювати щось за командою інших людей, буде звільнений. Якщо хтось на вас тисне, пишіть мені", - додав керівник ДМС.

Голова митної служби планує запровадити базу розмитнених автомобілів. Для боротьби з корупцією на митниці Нефьодов хоче ввести дієвий контроль всіх процесів.

Зараз ви читаєте новину «Головний митник закликав здавати корупціонерів йому у Facebook». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути