Ексклюзиви
вівторок, 06 серпня 2019 19:01

Нефьодов розповів про нову схему розмитнення автомобілів

Нефьодов розповів про нову схему розмитнення автомобілів
Максим Нефьодов запровадить базу розмитнених автомобілівФото: УНИАН

Голова митної служби планує запровадити базу розмитнених автомобілів.

Для боротьби з корупцією на митниці Максим Нефьодов хоче ввести дієвий контроль всіх процесів, передає "5 канал" .

"Митниці треба об'єднати в єдину юридичну особу, тобто відмовитися від цієї історії, коли у нас є якісь князівства: обласний прокурор, обласної суддя, глава ОДА, митник, фітосанітарний інспектор - і це єдина згуртована компанія, яка чекає бізнес з розпростертими обіймами ", - повідомив голова митної служби України Максим Нефьодов.

Для боротьби з корупцією голова митної служби пропонує відрізати корупційні потоки. Також він хоче створювати умови розмитнення і перетягувати білий і сірий бізнес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електромобілям даватимуть зелені номери - Зеленський підписав відповідний закон

"Будемо відверті, багато з бізнесу теж цим годуються. Не тільки є погані держслужбовці, які беруть гроші з ангелів", - каже Нефьодов.

Для розмитнення автомобілів Нефьодов пропонує скласти єдину базу вартості розмитнення автомобілів. Це планують організувати на основі даних про машини, які ввозили раніше.

"Ціни неможливо вказати точно, але все ж вартість розмитнення однакових авто, незалежно від комплектації, повинна бути в приблизно однакових цінових рамках. Створення такої бази має знизити корупцію на митницях, захистити автомобілістів і дозволити їм заздалегідь знати, скільки доведеться платити за розмитнення", - додає голова митної служби.

Кабінет міністрів в грудні 2018 року прийняв рішення реорганізувати Державну фіскальну службу України шляхом поділу її на державні податкову і митну служби.

Зараз ви читаєте новину «Нефьодов розповів про нову схему розмитнення автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути