Ексклюзиви
пʼятниця, 11 липня 2008 19:19

Голосування по Тимошенко це поразка Секретаріату Ющенка - політолог

Сьогоднішнє голосування з питання недовіри уряду - це поразка Секретаріату в спробі відправити до відставки уряд руками ЄЦ і інших. Таку думку висловив в ексклюзивному коментарі УНІАН Директор Київського Центру політичних досліджень і конфліктології Михайло Погребінський.

Політолог вважає, що перед самим голосуванням розклад був відомий, було ясно, що фракція КПУ і блок Литвина за недовіру уряду голосувати не будуть. Тому давати голоси для ЄЦ означало дискредитувати себе.

Михайло Погребінський вважає, що піднімати питання відставки уряду навряд чи вже хтось буде, оскільки навесні розпочнеться кампанія президентських виборів. Якщо Віктор Ющенко прийме, як факт, що він не йде на другий термін, то це приведе до зміни внутрішньополітичної ситуації. Якщо не прийме, то немає іншого виходу, окрім як вносити зміни до Конституції. А це можуть зробити тільки Партія Регіонів і БЮТ.

Зараз ви читаєте новину «Голосування по Тимошенко це поразка Секретаріату Ющенка - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути