вівторок, 30 жовтня 2012 16:04

"Голодування - правильний крок" - Бригинець готовий голодувати разом з Тимошенко

"Голодування - правильний крок" - Бригинець готовий голодувати разом з Тимошенко
Олександр Бригинець підтримує Тимошенко. Фото: obozrevatel.com

Велику відповідальність за можливу фальсифікацію результатів кандидата на мажоритарному окрузі, несе його команда і партійці.

Про це Gazeta.ua розповів "бютівець" Олександр Бригинець, коментуючи рішення Юлії Тимошенко почати голодування проти фальсифікацій на виборах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не ставте провокативні питання, ви ж нормальна людина!"- "бютівці" не голодуватимуть разом з Тимошенко

"Це носить психологічний характер. Голодування, як на мене дуже правильний крок. Єдине, я не знаю, наскільки це ефективно, і наскільки це вплине на рішення визнавати, чи не визнавати вибори. Треба подивитися, та ті фальсифікації, які в Києві і на результати по округах, де йдуть наші побратими. Не знаю картини по усій країні. У нас безумовно були фальсифікації на окрузі, вони стосувались мажоритарного списку", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко оголосила голодування

"Нам вдалося відстояти свій округ, і це говорить про те, що ми як команда зуміли відстояти свій вибір, - додав політик. - Це говорить не про те, що у нас немає фальсифікацій, а про те, що кияни і, зокрема моя команда, виявилися сильними. Тому, по великому рахунку, треба пред'являти претензії і самим партійцям, командам мажоритарників, які не зуміли відстояти цей вибір киян. Тому кілька днів минає, ми дивимося повну картину, дивимося заяви соціологів і міжнародних спостерігачів. Теоретично, за результатами цього голосування, я готовий оголосити голодування. Єдине, що у даний момент закінчуються підрахунки голосів, я увесь час на роботі — на війні. Зараз для людини, яка не спить буде дуже складно ще й не їсти. Як тільки усе це закінчиться, я готовий приєднатися до цього протесту. Думаю, багато хто вчинить так само".

Зараз ви читаєте новину «"Голодування - правильний крок" - Бригинець готовий голодувати разом з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути