субота, 24 листопада 2018 13:58

Голодомор порівняли з війною на Донбасі

  Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов порівняв Голодомор з війною на Донбасі. Фото: Канал 24
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов порівняв Голодомор з війною на Донбасі. Фото: Канал 24

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов порівняв Голодомор з війною на Донбасі.

"Українці продовжують гинути від руки Кремля. Майже століття тому країна-агресор намагалася знищити український народ голодоморами, а сьогодні розв'язала запеклу війну на Донбасі, - каже Турчинов. - Сьогодні на українській землі знову йдуть бойові дії, гинуть кращі сини і дочки нашої країни. Ми повинні перемогти! Перемогти заради себе, заради тих мільйонів невинно закатованих, хто мріяли про звий вільної України".

За його словами, Кремль срежиссировал голодомор, щоб знищити українців. Для того, щоб не допустити розголосу про трагедію, "сталінські кати" знищували всіх, хто хотів розповісти світу правду про те, що насправді діється в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали проникливий ролик про загиблих дітей у 1932-1933

"Штучний голод в Україні - справжній геноцид українського народу - одне з найбільших злочинів кремлівських катів на чолі зі Сталіним", - сказав Турчинов.

Секретар РНБО зазначив, що головною метою комуністичного режиму було прагнення повністю знищити традиції українців, нашу духовну культуру, пам'ять, придушити визвольний рух і зламати одвічне прагнення до свободи.

Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною вшанували пам'ять жертв Голодомору 1932-33 років в Україні. Про це повідомляє сайт глави держави. До Пам'ятного знаку жертвам Голодомору 1932 – 1933 років в Україні на Михайлівській площі в Києві президентське подружжя поклало колоскові композиції та вшанувало пам'ять загиблих українців.

Зараз ви читаєте новину «Голодомор порівняли з війною на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути