Ексклюзиви
середа, 03 вересня 2008 17:38

Герман з"явилася в Раді з новим золотим телефоном (ФОТО)

Депутати повернулися у Верховну Раду після канікул відпочилі, загорілі, з новими силами і оновленим гардеробом. Так, наприклад, черговий раз своїм зовнішнім виглядом порадувала "регіоналка" Ганна Герман.

До парламенту пані Герман прийшла в костюмі бежевого кольору. До речі, на підборах соратницю Януковича побачити можна дуже рідко. Але перший робочий після відпустки день - святковий, і щоб виглядати надзвичайно, можна піти і на якісь жертви. Аби тільки не впасти до ніг депутатів, розгулюючи між рядами, як Юлія Тимошенко перед шахтарями.

У руках у регіоналки красувався новий мобільний золотий телефон. У прямому розумінні слова, золотий, та ще зі зміїною шкірою. Як говорить реклама про цей телефон: "Відчуття зміїної шкіри. Золотий дотик". На чорному корпусі зустрічаються вставки з 18 і 24-каратного золота та відбиток, що нагадує зміїну шкіру.

Гламурний аксесуар депутатки коштує близько $600.

VIP

Зараз ви читаєте новину «Герман з"явилася в Раді з новим золотим телефоном (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути