вівторок, 22 вересня 2009 09:07

Герман віддасть Шкілю 33 гривні

Герман віддасть Шкілю 33 гривні
Народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман заявляє, що за рішенням суду заплатить народному депутату від БЮТ Андрію Шкілю 33 гривні. Про це вона сказала вчора в ефірі 5 каналу, коментуючи рішення Шевченківського районного суду м. Києва.

"Чим витрачатися на адвоката і ходити по судах - якщо Шкіль оцінив свою честь і гідність в 33 гривні - то мені легко ці 33 гривни йому заплатити і не ходити до суду, і не платити за адвоката", - пояснила свою позицію Герман.

"Ось так я, як прагматична людина, вирішила цю ситуацію", - додала вона.

Нагадаємо, 16 вересня Шевченківський суд міста Києва ухвалив повністю задовольнити позов народного депутата від БЮТ Андрія Шкіля до народного депутата від Партії регіонів Ганни Герман і визнав публічні звинувачення Герман на адресу Шкіля в тому, що він в унсовскі часи "відправляв чужих дітей стріляти в Абхазію", недостовірною інформацією.

Також суд ухвалив стягнути з Герман моральний збиток у розмірі 33 гривень, а також зобов"язати відповідачку спростувати наклеп в ефірі каналу "Інтер" .

Свої звинувачення Герман озвучила 2 листопада 2007 року в ефірі програми "Свобода Савіка Шустера".

Герман за весь час засідань жодного разу не з"явилася, а лише на останнє слухання справи відрядила одного зі своїх помічників.

За матеріалами УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Герман віддасть Шкілю 33 гривні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути