понеділок, 21 вересня 2009 16:29

Герман зобов"язали виплатити Шкілю 33 гривні

Герман зобов"язали виплатити Шкілю 33 гривні

16 вересня Шевченківський суд міста Києва постановив повністю задовольнити позов народного депутата від БЮТ Андрія Шкіля до народного депутата від Партії регіонів Ганни Герман і визнав публічні звинувачення Герман на адресу Шкіля у тому, що він в унсовські часи "відправляв чужих дітей стріляти у Абхазію", недостовірною інформацією.

Про це повідомила прес-служба Шкіля.

Також суд постановив стягнути з Герман моральну шкоду у розмірі 33 гривень, а також зобов"язати відповідачку спростувати наклеп в ефірі каналу "Інтер". Щоправда, зазначає прес-служба, "Свободи слова" за участю Савіка Шустера на цьому телеканалі вже не існує, проте для виконання рішення суду можуть бути знайдені інші можливості.

Також прес-служба депутата зауважує, що Герман за весь час засідань жодного разу не з"явилась, а лише на останнє слухання справи відкомандирувала одного зі своїх помічників. Юрист відповідачки приніс пояснення від Герман, якими та відрікалася від власних слів. Ганна Герман, мовляв, не те мала на увазі і зовсім не хотіла свідомо образити й принизити депутата Шкіля, зазначає прес-служба.

Також прес-служба додала, що насправді ж батальйон УНСО "Арго" брав в середині 90-х участь в грузино-абхазькому конфлікті, однак це не мало жодного відношення до Андрія Шкіля. Останній не "стріляв в Абхазії" і тим паче не скеровував туди "чужих дітей".

Нагадаємо, 2 листопада 2007 народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман під час програми "Свобода Савіка Шустера" звинуватила народного депутата від БЮТ Андрія Шкіля у тому, що той в давні унсовські часи "відправляв чужих дітей стріляти у Абхазію".

Наприкінці 2007 року до Шевченківського райсуду Києва Шкіль подав позов, пише proUA.

Зараз ви читаєте новину «Герман зобов"язали виплатити Шкілю 33 гривні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути