понеділок, 06 грудня 2010 19:34

Герман сказала, що Янукович до синагоги не збирається

Герман сказала, що Янукович до синагоги не збирається

Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман повідомила, що не бачила у планах Віктора Януковича відвідин синагоги.

Про це вона сказала в коментарі ІМК.

"Президент привітав євреїв з їхнім святом. Я не бачила в його плані відвідування синагоги. Президент з великою повагою ставиться до всіх свят національних меншин в Україні", - сказала Герман.

За її словами, президент "завжди ходить до храмів тієї церкви, до якої він належить з дитинства, в якій він хрещений, і до якої він ходив завжди, незважаючи на те чи він був в опозиції, чи став президентом".

"Він не вибирає собі віру в залежності від того, що йому пізніше це може дати. Віра президента не залежить від того, скільки він термінів буде очолювати державу", - наголосила Герман.

Як відомо, раніше головний рабин України Моше Реувен Асман заявив, що сподівається на відвідини Януковичем центральної синагоги в Києві з нагоди Хануки.

За його словами, існує таке повір'я, що якщо кандидат у президенти або президент, який бажає продовжити свої повноваження на другий термін, запалить свічу в синагозі на Хануку, то його бажання здійсниться.

Зараз ви читаєте новину «Герман сказала, що Янукович до синагоги не збирається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути