Ексклюзиви
вівторок, 15 лютого 2011 09:53

Герман розповіла, як Тимошенко начхати на Україну

Герман розповіла, як Тимошенко начхати на Україну

Для лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко, коли йдеться про завдання повернутися до влади, навіть падіння міжнародного іміджу України - це дрібниці.

У цьому впевнена заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман, повідомляє Главред.

Говорячи про помилки, зроблені за рік президентства Януковича, Герман назвала "деякі нерозумні кроки, коли, наприклад, правоохоронні органи десь втручалися в діяльність письменників, журналістів, представників громадських організацій, коли розпочалася "несмачна" історія з "5 каналом" і ТВі.

"Я можу поділяти думку про те, що тоді їм були несправедливо надані ті частоти, але я переконана, що повернення до тієї історії та намагання знайти якесь справедливе рішення було зроблено незграбно", - зазначила чиновник.

Водночас, вона уточнила, що, коли влада почала пояснювати ситуацію навколо телеканалів, "маховик розгорнутої проти влади інформаційної війни був настільки розкручений, що усі пояснення просто тонули в океані крику про антидемократичний характер нинішньої влади".

"Опозиція тут спрацювала блискуче, треба віддати їй належне. Щоправда, при цьому постраждав міжнародний імідж України, але це такі дрібниці для Тимошенко, коли йдеться про завдання повернутися до влади... Опозиція моментально зорієнтувалася на ідеологічній місцевості і ось уже легати Юлії Володимирівни понесли у світ "радісну" звістку про те, що злочинний режим душить свободу слова, палить українські книжки, переслідує інакомислячих: одне слово – backintheU.S.S.R.", - пояснила Герман.

Зараз ви читаєте новину «Герман розповіла, як Тимошенко начхати на Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути