Ексклюзиви
середа, 27 червня 2007 12:38

Герман: "Ахметов ставиться до Януковича як до старшого товариша"

Народний депутат V скликання від Партії регіонів Ганна Герман називає міфом розмови про розкол усередині Партії регіонів. Про це вона сказала в інтерв`ю газеті "Дело".

"Я дуже поважаю Рината. Він імпонує мені як стильний, модерний політик і дуже скромна людина. Знаєте, при його можливостях, бути настільки скромним і з величезною пошаною говорити і ставитися до людей може далеко не кожен. У спілкуванні він всіляко підкреслює, що співрозмовник для нього багато значить. В цьому відношенні я йому трішки заздрю", - сказала Герман.

Герман назвала великим міфом чутки про нестиковки або незадоволення всередині партії. "Я досить близько перебуваю біля цих людей (Ахметовим і Януковичем) і бачу, що кожне важливе рішення завжди обговорюється і приймається тільки після спільного обговорення", - сказала вона.

За її словами, Ахметов з величезною пошаною ставиться до Януковича. "Між цими людьми існують відносини, які не всім дано зрозуміти. Їх багато що об`єднує, вони багато що пройшли і пережили. Можливо, десь у глибині душі й існує певне суперництво, але я його ніколи не бачила. Ринат Леонідович ставиться до Віктора Федоровича як до старшого товариша", - підкреслила Герман.

Зараз ви читаєте новину «Герман: "Ахметов ставиться до Януковича як до старшого товариша"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути